Hvem er vi?

Frandsen Tømrer & Snedker  har siden starten i 2006, beskæftiget sig med at servicere mange private kunder i københavns-området, og det vil vi naturligvis blive ved med - uanset om det er et nyt tag eller en mindre reparation.

Som årene er gået er kontakterne til flere boligselskaber, forsikringsselskaber og erhvervskunder kommet til, og Vi har idag fået oparbejdet en bred kundekreds af faste kunder, som benytter os efter behov. 

Vi beskæftiger os idag primært med forsikringsskader, både brand, storm og vandskader, hvilket har givet os mange gode referencer og erfaring inden for dette område. Vi er derfor ikke bange for at tage fat når skaden er sket, og hjælper naturligvis vores kunder bedst muligt gennem hele processen.

Frandsen Tømrer & Snedker

Medarbejderstaben er ligesom kundekredsen vokset med årene, og da Frandsen Tømrer & Snedker lægger stor vægt på kvaliteten i arbejdet, er alle vores medarbejdere naturligvis fagudannede danske tømrer, snedker eller bygningssnedkere.

Med vores moderne snedkerværksted liggende i Greve udfører vi også specielopgaver, med bearbejdning af massiv træ, inventar, køkkener, bordplader mv.

Vi er en virksomhed i fortsat udvikling, og med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere udfører vi gerne både fag og hovedentrepriser for både private såvel som erhvervet.

                                                                           Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere på Håndværker.dk